MÁGNESES ENERGIA
Egészség 
Jó Közérzet 
Életerő        MENÜ
A mágneses terápia rövid története

Földünk egy nagy mágnes, melynek északi sarkán déli, déli sarkán északi mágnesesség van. A mágneses erő kihatással van az élővilágra, ugyanolyan fontossággal bír, mint a levegő, a víz, az élelem vagy a fény.

-Kleopátra a szépsége és fiatalsága megőrzésére használt mágneses amulettet.

 

kleopatra.jpg

 


- I. Erzsébet angol királynő izületi problémáit kezelte mágneses terápiával.

 

 

-Mozart „Cosi van Tutti" című operájában szintén megemlíti a mágnes különleges erejét.

 


-Szovjet űrkutatók felfigyeltek arra, hogy az űrhajók belsejében mesterségesen kialakított mágneses tér lényegesen csökkentette a megbetegedéseket (izületi problémák, depresszió).

 

 

1012space1.jpg


Bizonyított tény, hogy a föld mágneses térereje évről évre csökken. Ezért nagyrészt a civilizáció gyors fejlődése felelős: a beton és acélhuzalos házak, autók, vonatok, repülők. Szinte áthatolhatatlanok a mágneses térerő számára, ezért nagyban csökkentik annak erejét. Mindezt tovább fokozza még az egyre növekvő elektroszmog.


A mai népbetegségek (hátfájás, fejfájás, izületi betegségek, álmatlanság, emésztési zavarok, általános fáradtság) is a mágneses térerő csökkenésével vannak egyenes arányban.

Ezért fontos, hogy a szervezetünkben kialakult mágneses kölcsönhatást szinten tartsuk. Ennek megtartására nyújtanak nagy segítséget a  termékei.


Már néhány nappal a mágneses ékszerek használata után, a fájdalom csökken.
A mágnesesség jótékony hatása az emberi szervezetreA mágneses tér hiánya komoly egészségügyi problémák kialakulását idézheti elő szervezetünkben .

A
mágneses erőtérrel történő kezelés jótékony hatásai:

 • a fájdalmak erőssége csökkenthető
 • gyengíti az idegek fájdalomtovábbító képességét
 • a véráramban lévő töltött részecskék vonzásával és taszításával növeli a keringés sebességét, így a szövetekbe több oxigén és tápanyag kerül, amely gyorsítja a gyógyulást
 • felgyorsul a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék) beépülése és ezzel párhuzamosan felgyorsul a káros anyagok ürítése, valamint ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben
 • kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát

 

idos_ferfi_edz.jpg

 • javítja a hajszálerek mikrokeringését, s ez által frissebbnek érezzük magunkat
 • a testünkben lévő ionokban csatornákat nyit meg, s ezáltal a sejtek tápanyag ellátása javul
 • egy állandó mágneses tér jön létre, mely hatást gyakorol a rekeszizmokra és serkenti a vérkeringést, valamint egyensúlyba hozza testünk pozitív és negatív töltéseit.
 • panaszaink csökkennek, mégpedig gyógyszerek (és azok mellékhatásai) nélkül

 

gf_3.gif

 

 

A Mágneses víz

A víz a legfontosabb része az egészséges életmódnak.

 

Ahhoz, hogy szervezetünk jól működjön, fontos, hogy legalább 1,5- 2 liter vizet fogyasszunk el naponta. A mágneses keverőpálcájának használatával Ön is gyorsan készíthet jó minőségű vizet. A keverőpálca 1600 gauss erősségű mágnest tartalmaz melyet ha egy pohár vízbe helyezünk, É/D polarizált, vagyis vegyes vizet készíthetünk. A mágnesezett vízből napi 1 literrel fogyasszunk el. Fogyasztása ébredés után, valamint étkezések előtt célszerű.

 

400.jpg


Hatásai:

 • javítja az emésztést, tisztítja a vastagbelet
 • jó közérzetet biztosít
 • salak- és méreganyagok ürítése fokozódik
 • erősíti az immunrendszert
 • regenerálja a szöveteket
 • csökkenti a koleszterinszintet

Növényekre:

 • növeli a növény általános egészségét
 • serkenti a növekedést
 • betegségmegelőző

 

gf_3.gif

 


Az ékszerekről

 

f16.jpg

 

 

 • orvosi fémből, rézből és ezüstből készülnek, melyek többségén 1 mikron vastagságú aranyozás vagy ródiumozás van
 • túlnyomó részük Swaworsky-kristállyal vagy cirkonnal van díszítve, de egyes modellek féldrágakő (peridot, ametiszt, rodolit, kéktopáz vagy citrin) díszítéssel vásárolhatóak meg
 • minden ékszerben legalább 2 neodímium mágnes van, melyek 800 vagy 1200 gauss erősségűek. Ez alól csak az egészségszív a kivétel, melyben egy 2400 gauss erősségű mágnes van elrejtve.

 

177cu.jpg.png

 

Az egészségszívet felhelyezhetjük azokra a pontokra ahol a fájdalmunkat szeretnénk megszüntetni.

Hatása nem marad el a fájdalmunkat megszünteti.

 

gf_3.gif

 

 

DOHÁNY MÉREGANYAG KÖZÖMBÖSÍTŐA TTC-10 kristályos abszorpciós képesség, a tribomechanikai aktivációval nyert zeolit granulátum segítségével eltünteti a dohány káros  hatóanyaginak legnagyobb részét, még mielőtt Ön rágyújtana a cigarettára.

 

mi_van_a_cigiben.jpg

 

A TTC-10 HASZNÁLATA

A TTC-10 olyan különleges formatervezés, hogy elférhet egy cigarettás dobozban, hiszen mérete megegyezik egy átlagos cigaretta méretével. Miután kibontunk egy új cigarettás dobozt, és kiveszünk belőle egy cigarettát, annak a helyére betesszük a TTC-10-et, és a dobozban hagyjuk mindaddig, amíg az utolsó cigaretta is el nem fogy. Mindez körben ismétlődő folyamat, a régi és üres dobozból áthelyezzük az újba. A TTC-10-ben a zeolit granulátum magas abszorpciós képességének köszönhetően a dobozban lévő minden szál cigaretta káros anyagát magába gyűjti, a legintenzívebb felszívódás a TTC-10 közvetlen közelében lévő cigarettákból történik, ezért ezeket kellene elsőként felhasználni. A TTC-10 közvetlen közelében lévő cigarettáknak már 30 perc is elengedő a teljes méregtelenítési hatás eléréséhez. 24 óra elteltével a cigarettás dobozban lévő cigarettákból a káros anyagok legnagyobb része kitisztul, míg a méregtelenítés maximális hatásának eléréséhez 48 óra szükséges.

A TTC-10 500 doboz cigaretta méregtelenítéséhez elegendő, ezt követően ki kell cserélni. Kettő és ennél több TTC-10 használata egy dobozban arányosan felgyorsítja a dobozban lévő cigaretták áttisztítását.

A TTC-10 500 doboz cigaretta méregtelenítéséhez elegendő, ezt követően ki kell cserélni. Kettő és ennél több TTC-10 használata egy dobozban arányosan felgyorsítja a dobozban lévő cigaretták áttisztítását.

A dohányban lévő legismertebb káros anyagok mellett, mint amilyenek a nikotin, a kátrány, a szén-dioxid és a dohányfüstöt tartalmazó levegőben lévő gázok, összesen 43 rákkeltő, valamint 4000 egyéb káros anyag ismert, és ezek közül egyetlenegy sem számít hasznosnak. A dohányipar a cigarettákba a felsoroltakon kívül még 600 fajta kémiai komponenst is hozzáad. A ként a rossz minőségű dohány sárga színének eléréséhez használják. Az ólom  a megfelelő íz eléréséhez szükséges, és emiatt érzik a dohányosok gyakran a fém utóízét. A nedvesség stabilizálásának eléréséhez fagyásgátlót adagolnak. Azbesztrost szükséges ahhoz, hogy ne kerüljön sor a hamu szétszóródására, a fehérkés szín eléréséhez pedig titán-dioxidot  adagolnak. Ehhez még annyit lehetne hozzáfűzni, hogy csakis nagy mennyiségű radioaktivitással lehet "minőségi" dohányt termeszteni. Végezetül meg kell említeni, hogy a papír és a dohány égésekor szelén-hidrogén keletkezik, ami kétszázszor mérgezőbb a ciánhidrogén-savnál.

BEBIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

A világ számos ismert laboratóriumában végzett kísérletek alapján bebizonyították, hogy a TTC-10 kristályos abszorpciós képessége megsemmisíti a káros anyagok legnagyobb részét, mielőtt még rágyújtanánk a cigarettára.

Amerikában 20 millió dohányos fogadta el a zeolitot, mint egy olyan lehetőséget, amellyel megszabadulhatnak a dohányfüst és a benne található káros anyagoktól, miközben a dohány íze változatlan marad.

 

gf_3.gif

 

 


Vidám estékért és józan reggelekért!


GÁTOLJA MEG AZ ALKOHOLFOGYASZTÁS NEM KÍVÁNATOS HATÁSAIT


Az alkoholos italok már régóta mindennapjainkhoz tartoznak, és fogyasztásuk
szociálisan elfogadott tevékenységnek számít.

Mégis az, hogy szociálisan elfogadott, nem mentesít a nem kívánatos hatások alól, mint például az, hogy az
ember ittas állapotban alkalmatlan a gépjármű biztonságos vezetésére,valamint nem mentesít az alkoholfogyasztást követő napon érezhető hatástól.Az Alc. megköti az alkohol meghatározott részét. Tesztelésekkel kimutatták, hogy az Alc. a más alkoholos italokkal történő egyidejű fogyasztásával
jelentősen csökken a véralkoholszint.

 

alkholo.jpg

 

 

1. a szervezet jelentősebben és lényegesen lassabban abszorbeálja az alkoholt;
2. a már abszorbeált alkohol sokkal gyorsabban bomlik le a szervezetben.


Az Alc. hatásáról készült teszteléseket a legújabb tudományos módszerek segítségével végezték el.
Ausztriában az ottani rendőrség együttműködésével sikerül végrehajtani a kísérletet, amely hitelesítette is az elért
eredményeket. Az ilyen módon elvégzett tesztelések, valamint a tudományos munkák azokat az eredményeket
tükrözik, amelyeket a négy legfontosabb és legmeghatározóbb tényezőként fogalmazhatunk meg:
az Alc. az alkoholos italokhoz való hozzáadása jelentősen csökkenti a bennük lévő alkoholszintet,
megtartva ezzel ízüket.


Ha az Alc. bármely más alkoholos itallal egyidejűleg fogyasztjuk, a szervezet által abszorbeált
alkoholmennyiség akár 5o%-kal is csökkenthető.
Az Alc. jelentősen gyorsítja a szervezet által abszorbeált alkohol bomlását, lerövidítve ezzel akár 7o%-kal
is a bomlás idejét.

 

 

 

Hírek

 • Vízháztartás
  2010-06-21 02:22:53

  Naponta legalább két liter alkoholmentes folyadékot vegyen magához,lehetőleg ásványvizet vagy gyógyteát fogyasszon.

  A mágnes keverőpálca közvetlenül az ivóvizben fejti ki hatását. Javítja az emésztést,jó közérzetet biztosít,segít a salak-és méreganyagok eltávolításában.

  Ha a bőr víztartalma magas,nem fog ráncosodni.

Asztali nézet